Waarom ONS NIEUWS

Dagelijks is er nieuws. Op allerlei manieren wordt dat nieuws wereldkundig gemaakt.Via televisie, radio, internet, krant  en weet ik al niet wat worden wij dagelijks overspoeld met de meest uiteenlopende zaken. Vaak nieuwsfeiten die over de gehele wereld verspreid worden en ook vaak een behoorlijke impact hebben op het dagelijkse leven in verschillende gebieden.

Zo kennen wij wereldnieuws, landelijk nieuws, regionaal nieuws en plaatselijk nieuws.

Maar er zijn nog zoveel nieuwsfeiten en leuke zaken waar u geen weet van hebt. Nieuws is vaak ernstig maar hoeft dat per definitie niet altijd te zijn. En wat zijn de achtergronden? Vaak zijn die niet zo zwaar als men ons doet geloven. Nieuws kan ook vrolijk zijn en met de nodige humor overgoten. Het kan ook nieuws zijn wanneer er iets leuks aan zit te komen. Denk aan films, boeken, cd’s etc.

Het nieuws zit ook boordevol verborgen feiten. Zaken die je normaal niet hoort of leest maar die wij voor u wel op een rijtje gaan zetten. Nieuws kan ook de gewone dagelijkse dingen zijn die we meemaken. Voor degene die het overkomt is het misschien geen nieuws, maar voor eenieder ander misschien wel.

Bent u nieuwsgierig geworden (what’s in a name). Dan is dit DE gelegenheid om hier een gevolg aan te geven. Allerlei leuke zaken voor u op een rijtje gezet, voor elk wat wils. en regelmatig voorzien wij u van de nieuwste zaken.

Laat u verrassen en lees regelmatig ONS NIEUWS.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: