KreekRock, Westdorpe

Op zaterdag 1 september 2018 vindt de 15e openlucht editie van KreekRock plaats. Dit festival wordt gehouden in Westdorpe, Zeeuws Vlaanderen. In de loop der jaren is dit festival uitgegroeid tot de place to be voor vooral lokale bands om zich te presenteren aan het grote publiek. Maar behalve lokale is er ook internationale inbreng. Een viertal Belgische bands zullen zich presenteren tijdens deze 15e editie.

On Saturday September 1th, 2018, the 15th Open Air edition of KreekRock takes place. This festival is held in Westdorpe, Zeeuws Vlaanderen. Over the years this festival has become the place to be for mainly local bands to present themselves to the general public. But besides local there is also international input. Four Belgian bands will present themselves during this 15th edition.

affiche

Het festival wil vooral laagdrempelig zijn zodat eenieder zich hier gemakkelijk kan en zal thuis voelen. En met een toegangsprijs van slechts 3 euro mag dit ook best uniek genoemd worden. Gewoon lekker een middag en avond genieten van goede muziek in een heerlijk ontspannen sfeer.

The festival wants to be especially accessible so that everyone can easily and will feel at home. And with an entrance fee of only 3 euros, this can also be called unique. Just have a nice afternoon and evening enjoying good music in a wonderfully relaxed atmosphere.

De optredende bands zijn/the performing bands are:

Dispelled (groove metal)

De Weidetulpjes (heideroosjes tribute)

Harbour of Souls (hard rock/heavy metal)

Our Common Sense (post rock) B

Novaria (atmospheric metal)

Primal Creation (modern trash metal) B

Every Stranger Looks like You (Post-Hardcore) B

Big Fat Lukum (stoner) B

Nieuw dit jaar is een overdekte B-stage met een vijftal (semi)akoestische “rock” acts.

New this year is a indoor B-stage with five (semi) acoustic “rock” acts.

Zoek je dus een leuke bestemming voor zaterdag 1 september, kom naar KreekRock. Het festival . Het festival begint om 16.00 uur en duurt tot 01.00 uur.

So you are looking for a nice destination for Saturday September 1th, come to KreekRock. The festival starts at 16.00 pm and lasts until 01.00 PM.

KreekRock kan je vinden/KreekRock you can find:

Chillsoos

Kapittelstraat 4a

4554AP Westdorpe

Voor meer informatie:

https://www.facebook.com/kreekrockwestdorpe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: