Vetrar Draugurinn, Distormed en Indicolite (30 december De schakel, Budel-Dorplein)

“It’s the most beautiful time of the year”. Met deze lyrics bedoelen we tijd van kerst tot nieuwjaar. Dit jaar zijn die woorden meer dan waar! Op 30 december vindt namelijk in ‘De Schakel’in Budel-dorplein een meer dan unieke happening plaats. Liefhebbers van metal en akoestische muziek kunnen hier hun muzikale hart meer dan ophalen.

De bands

Een drietal, doorgaans metal bands, zullen een akoestisch optreden verzorgen. En daarmee zullen zij garant staan voor een zeer speciale sfeer die meer dan past in die toch heerlijke tijd.

De bands die optreden zijn; Vetrar Draugurinn met hun melancholische en meeslepende atmosferische metal. Distormed, een krachtige female-fronted rockband met een positieve inslag. En Indicolite, toegankelijke en melodieuze metal.

vetrar
Vetrar Draugurinn

Timetable

Doors:  15.30 uur

Indicolite: 16.00 – 17.00

Distormed: 17.30 – 18.15

Vetrar Draugurinn : 19.15 – 20.30

Proathuys

In hetzelfde pand waar het concert plaatsvindt (De Schakel) vindt je ook het ‘Proathuys’. Hier kun je lekker even bijkletsen zonder een optreden te verstoren. En natuurlijk kun je er ook terecht voor een hapje en een drankje.

distormed
Distormed

Munten zijn te koop bij de ingang voor 1per munt. De meeste consumpties zijn verkrijgbaar voor 2 munten. Eventueel teveel gekochte munten zijn na afloop weer in te wisselen

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar door even een mail te sturen naar marleovideo@gmail.com. Tickets verkrijgbaar voor slechts 10 in de voorverkoop en 12,50 aan de deur. Let op, voorverkoop eindigt op 26 december!!!!

indocolite
Indicolite

Informatie

Voor meer informatie: Leo Hermkens, marleovideo@gmail.com

 

Gemeenschapshuis De Schakel
Sint Barbaraweg 1
6024 AR Budel-Dorplein
Plan mijn route 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: