Violet’s Tale en Big Lake Tiny Cafe De Fantast Valkenswaard

Even lekker ontspannen op het einde van het jaar? Waar kan dat beter dan in een van de gezelligste plaatsen van Brabant, Valkenswaard. En als het dan ook nog eens in een super gezellige locatie is met een tweetal heerlijke bands, dan is dit waar je moet zijn!

ZATERDAG 7 DECEMBER

Violet’s Tale en Big Lake Tiny staan garant voor een heerlijke avond die je zullen meenemen naar een plek waar het altijd mooi weer is. Alt-country-pop en onvervalste country zorgen voor warmte binnen terwijl buiten de winter op het punt van beginnen staat.

De uit Limburg afkomstige band Violet’s Tale bestaat uit Jeroen Rabeling, Edith Spies-Wawrowska, Rick Gijzen, Stef Eggel en Stephanie Habets-Heuperman hebben al een prima staat van dienst. Hun pas uitgebrachte single “Bluebird” is daar een prachtig voorbeeld van.

De heren van Big Lake Tiny zoeken het deze avond wat dichter bij huis. De uit Eindhoven afkomstige band kenmerkt hun geluid als alt-country-pop. Iets wat misschien wat moeilijk klinkt maar het niet is. Het is prima om naar te luisteren en klink gewoon lekker. De heren Roland Molegraaf, Adrie Kauwenberg, Michel Geelen, Pieter Bart Giebers en Petya van Vliet staan klaar om je kennis te laten maken met hun muziek.

Dit alles is te zien en te beluisteren in:

ZATERDAG 7 DECEMBER

Cafe “De Fantast”

Frans van Beststraat 9

5554 EA Valkenswaard

Tijd: 20.30 – 00.30 uur

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: