Music-4-Care Heroes Of Another Kind

Het was op 9 juni van dit jaar dat ik voor eerst mocht berichten over “Music-4-Care” (https://onsnieuws.blog/2020/06/09/music4care-heroes-of-another-kind/).

Een prachtig initiatief genomen bij onze zuiderburen om de medewerkers in de zorg eens extra in het zonnetje te zetten en meer te geven dan enkel een gesproken respect en een applaus. Ondertussen kent “Music-4-Care” meer dan 33.000 volgers en is de song en bijbehorende video een feit. Een prachtig lied en dito clip die een regelrecht uit het hart gebrachte boodschap brengt aan alle kanjers in de zorg die het de afgelopen tijd ontzettend zwaar gehad hebben en nog steeds druk zijn met het zorgen voor onze gezondheid.

Meer doen dan enkel een applaus dat is het motto. Daarom het lied “Heroes of Another Kind”. Geschreven door Rex Zeco en Geert Fieuw, twee bekende namen in de Belgische muziekscene. En het resultaat mag er zijn. Een prachtige song gezongen door Hellen Heart (Nightqueen) en Sergio Quisquater. Verder zien en horen we Anneleen Lenz (piano), Gio Zuccari (keyboards), Cosi Matrigiani (gitaar), Rex Zeco (gitaar), Paddy Lee (bas) en Andy Hermans (drums).

Wanneer je tekst van het nummer bekijkt word je wel duidelijk waar het om gaat en ik wil je die dan ook niet onthouden.

De complete opbrengst van de song komt ten goede aan het personeel in de zorg. Het is dus zaak de song en video zoveel mogelijk te downloaden, te beluisteren en te delen. Maar hij is ook fysiek op CD te bestellen (zie onder aan het artikel).

Je kan je natuurlijk afvragen waarom schrijf jij als niet Belg dit artikel? Nou heel simpel! Ik vind dit een enorm sympathiek gebaar richting de zorg en waarom zouden wij die niet ondersteunen? Als liefhebbers van goede muziek zijn er geen grenzen en als we er ook nog een mooi doel mee kunnen steunen laten we dat niet na.

En nu massaal downloaden zodat de radiostations niet meer om dit nummer heen kunnen.

Heel veel succes “Music-4-Care” met dit geweldige initiatief!

Hier is de song te downloaden:

https://music4care.lnk.to/Heroesofanotherkind?fbclid=IwAR3_0mBWR5yAWp0YVzper5wVhir_AM2-t7sSNzqsZwBKRTs8wXBCK8Y9Xr0

Bestellen CD:

Voor diegenen die interesse hebben in het Heroes album in cd-vorm, dit is het bestelformulier. Gelieve zoveel mogelijk in groep te bestellen om de postkosten te drukken. Grotere groepsbestellingen (+50 stuks) worden door de artiesten zelf geleverd.

https://form.jotform.com/houseof…/PreregistratieMusic4Care

Facebook:

https://www.facebook.com/groups/245476966709041

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: