JAMPOP 2022, Everdingen (21 mei)

Een prachtig affiche! Zeven bands die strijden om de titel en als toetje nog een krachtige afsluiter. Een zaterdag in het voorjaar, een weersvoorspelling die iedereen vrolijk maakt, een podium binnen en eentje buiten. Volgens mij alle ingrediënten die nodig zijn voor een prachtig muziekspektakel.

Op zaterdag 21 mei verwelkomt JAMPOP haar finalisten. Na een aantal voorronden strijden 7 bands om de felbegeerde JAMPOP titel 2022. En wie van muziek houdt zorgt gewoon hier aanwezig te zijn. Want er is voor elke muziekliefhebber wel iets om van te genieten. Het gaat van Nederlandstalig, via blues, rock, indi en rock tot aan metal. Maar de grootste gemene deler is het fanatisme en drive die deze, veelal nog lokale, bands laten zien en horen op het podium. Niks van buiten geleerde pasjes en meer van dat soort zaken, maar pure passie op het podium. En wie weet een mooie opstap naar iets groters.

Maar waar zijn de bands zonder ons, het publiek. Kom daarom lekker luisteren en moedig je favoriete band(s) aan. Maar veel belangrijker nog, kom gewoon genieten van pure muziek. In een mooie omgeving en in een ontspannen sfeer. Want ben eerlijk! Een plaats in een finale is toch super. En weer kunnen spelen voor een live publiek is toch waar het om gaat.

En alsof dat nog niet genoeg is. De avond wordt ook nog eens muzikaal afgesloten door de band NEW BOND.

JAMPOP 2022

Datum: zaterdag 21 mei

Tijd: 16.00 – 24.00 uur

Entree: gratis

Plaats: Everdingen

Locatie: Dorpshuis ’t Knooppunt (Graaf Florisstraat 4a)

Bands finale: COEN’S LEGACY, VROUW DIE DRINKT, FOUR RIDDLES, JOY KILLED THE DUKE,

                         EGO TWISTER, HARRISON DEAN en GOODBYE WESLEY.

Afsluiter: NEW BOND

Info:

https://www.facebook.com/jampop.nl

https://jampop.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: