Gardenrock 2023, Prinsenhof Best

Over een week, zaterdag 1 april, is het dan zover! Gardenrock 2023. Vier gave bands in het centrum van Best, wat wil je nog meer? Dit alles vindt plaats in de altijd gezellige evenementenlocatie Prinsenhof, zoals gezegd, midden in het centrum van Best.

Dus ben je niet vies van een lekker potje muziek is dit de ideale gelegenheid voor een gezellige avond uit. En voor de prijs hoef je het niet te laten, de ticketprijs is slechts 10 euro.

Het is zelfs mogelijk om er een compleet uitje van te maken, inclusief diner.

De vier bands die deze avond het podium “onveilig” maken zijn (in willekeurige volgorde):

Fueled Up

Deze uit de regio Eindhoven afkomstige band brengt vooral stevige rock-covers. Denk aan werk van bands als Iron Maiden, Journey maar ook The Sweet. Deze uit vijf personen bestaande formatie weet samen met het publiek ieder optreden tot een feestje te maken.

Slick Nick & Kornuiten

Een rockabilly band met dansbare rock ’n roll met teksten over lauw bier, lekkere wijven en smerige auto’s (in ons eigen Brabantse dialect).

Ratrace

Deze band komt uit onze buurgemeente Son en Breugel. De boys staan pas voor de 2e keer op het podium. Maar beginners zijn het zeker niet. De mannen hebben in het verleden al samen gespeeld en hebben het nu weer opgepakt. Hun visitekaartje; gierende gitaren, catchy riffs en uptempo beats.

Sweet & Sour

Band uit de regio Eindhoven. Deze rock-coverband speelt repertoire dat gaat van The Doors, via AC/DC door naar Iron Maiden. Herkenbare nummers al dan niet uit de Top 40. Maar alles wel met een eigen sound

Alle ingrediënten dus voor een lekker avondje muziek. Dus zorg dat je erbij bent en bestel nu het nog kan je kaarten!!!!!!!

Zorg dat je dit niet gaat missen!!

Gardenrock: 1 april 2023,

Locatie: Evenementen locatie Prinsenhof, Hoofdstraat 43, 5683AC Best

Informatie over tickets, arrangement met diner en merchandise :  https://www.garden-rock.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: